1308
Attribute Type Value
input object[eZSimplifiedXMLInput] Object
>input_xml string 'Válassz magadnak karácsonyi kedvencet, és ajándékozd meg! Akkor is örömet tudsz neki okozni, ha épp nem tudod befogadni. Karácsony a Noé Állatotthon Alapítvány szervezésében.'
>aliased_type boolean false
>aliased_handler object[eZSimplifiedXMLInput] Object
>edit_template_name string 'ezxmltext'
>information_template_name string 'ezxmltext'
output object[eZXHTMLXMLOutput] Object
>output_text string '

Válassz magadnak karácsonyi kedvencet, és ajándékozd meg!  Akkor is örömet tudsz neki okozni, ha épp nem tudod befogadni. Karácsony a Noé Állatotthon Alapítvány szervezésében.

'
>aliased_type boolean false
>aliased_handler object[eZSimplifiedXMLInput] Object
>view_template_name string 'ezxmltext'
pdf_output object[eZPDFXMLOutput] Object
>output_text string ' Válasszmagadnakkarácsonyikedvencet,ésajándékozdmeg! Akkorisörömettudsznekiokozni,haéppnemtudodbefogadni.KarácsonyaNoéÁllatotthonAlapítványszervezésében. '
>aliased_type string 'ezpdf'
>aliased_handler object[eZSimplifiedXMLInput] Object
>view_template_name string 'ezxmltext'
xml_data string '
Válassz magadnak karácsonyi kedvencet, és ajándékozd meg! Akkor is örömet tudsz neki okozni, ha épp nem tudod befogadni. Karácsony a Noé Állatotthon Alapítvány szervezésében.
'
is_empty boolean false

Kezdőlap / Magazin / Aktualitások, aktuális programok / Állatok Karácsonya

Keresés

A hét kérdése

Te részt veszel a Föld órája akcióban?

Állatok Karácsonya

Állatok Karácsonya

Okozzunk nekik is egy kis örömöt!

Válassz magadnak karácsonyi kedvencet, és ajándékozd meg!  Akkor is örömet tudsz neki okozni, ha épp nem tudod befogadni. Karácsony a Noé Állatotthon Alapítvány szervezésében.

large
Attribute Type Value
url string 'var/ezwebin_site/storage/images/media/images/allatok-karacsonya7/5260-1-hun-HU/allatok-karacsonya_large.jpg'
dirpath string 'var/ezwebin_site/storage/images/media/images/allatok-karacsonya7/5260-1-hun-HU'
filename string 'allatok-karacsonya_large.jpg'
suffix string 'jpg'
basename string 'allatok-karacsonya'
alternative_text string ''
name string 'large'
sub_type boolean false
timestamp integer 1681765562
alias_key string '3448122496'
mime_type string 'image/jpeg'
override_mime_type boolean false
info boolean false
width integer 310
height integer 440
is_valid boolean true
is_new boolean false
full_path string 'var/ezwebin_site/storage/images/media/images/allatok-karacsonya7/5260-1-hun-HU/allatok-karacsonya_large.jpg'
original_filename string 'állatok karácsonya.jpg'
text string ''
filesize integer 35302
állatok karácsonya

Engedjétek meg, hogy átadjam nektek az Állatok Karácsonyának meghívóját:

Húztuk, halogattuk, de mégis itt a tél. Hideg van, köd van, nyirkos minden. Az egyetlen vigasz ebben az időszakban, hogy elkezdődött az adventi időszak és így mi is készülünk a karácsonyra. Idén is, mint minden éveben, megrendezzük az Állatok Karácsonyát a NOÉ-n.  2011. december 10-én, szombaton, 10 és 15 óra között . A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is meghirdetjük a KARÁCSONYI KEDVENC programot. Szeretettel várunk Mindenkit! Helyszín: Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége .

Kérjük, gondoljanak ezekre az állatokra idén karácsonykor is olyan szeretettel, ahogyan mi tesszük, hiszen legtöbbjük már olyan szenvedéseken, hányattatásokon ment keresztül, amiket mi el sem tudunk képzelni. Elmondani nem tudják nekünk, így sokszor csak szomorú szemük és hónapokig tartó rettegésük mutatja, hogy mit élhettek át.

Maroknyi kis csapatunk igyekszik megadni nekik mindent, amit csak erőnkből és anyagi lehetőségeinkből telik, de mit sem érnénk, ha a NOÉ család nem állna mögöttünk! Hiszen nem titkoljuk, hogy szükségünk van a Ti segítségetekre is! Arra kérünk mindenkit, immár hagyományosan, hogy lepje meg valamelyik védencünket egy kis figyelmességgel. Természetesen nem csak kutyusainkat és cicáinkat lehet meglepni; bármilyen más állatka választható Karácsonyi Kedvencnek! (Gazdasági udvarunk lakói a kukoricadarának, kukoricának, zöldségeknek és gyümölcsöknek örülnek a legjobban.) 

Arra biztatunk mindenkit, hogy válasszon magának egy Karácsonyi Kedvencet az Állatotthon lakói közül és ajándékozza meg őt  december 10-én, szombaton! Minden ajándékozóról, (aki beleegyezik), fényképet készítünk a helyszínen kis védencével együtt és kirakjuk majd honlapunkra - hadd mutassunk meg, hogy mennyien vagyunk, akik szeretik az állatokat és a karácsonyi rohanásban is tudunk rájuk szakítani egy kis időt!

Minden kedves kilátogató, vendégünk egy forró teára, forralt borra és zsíros kenyérre (természetesen a vegetáriánusokra is gondolunk!).

Hozzászólások